Hoe werkt de Clatuu?

Freezing fat away met de CLATUU

De CLATUU is hét apparaat voor het effectief vernietigen van vet op de plek naar keuze op het lichaam middels de 360° koeling handstukken. Middels extreme kou tot wel -9 graden worden vetcellen dusdanig beschadigd dat er apoptose optreedt en de vetcellen op een natuurlijke manier worden afgevoerd door het menselijk lichaam. De CLATUU maakt gebruik van een eenvoudige interface, mooi design en verschillende maten handstukken (Plat en Rond).

De handstukken worden door middel van vacuüm geplaatst op de te behandelen zone. Door middel van een sterke vacuümpomp worden de handstukken gefixeerd. De handstukken, die beschikken over een unieke 360° koeling welke uniek is voor de CLATUU, koelen daarna het vet voor een periode van 40-60 minuten. Daarna duurt het ongeveer 2-3 maanden voor het definitieve effect zichtbaar is. De behandeling is pijnloos en is eventueel te combineren met andere behandelingen. De huid blijft onbeschadigd na de behandeling.

De Clatuu is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals hun love handles, onderbuik, dijen, bh uitstulpingen, rug, dijen en bovenbenen.

Waarom de Clatuu?

  • Niet invasieve behandeling
  • Natuurlijke vormgeving en contouring van het lichaam
  • Bewezen technologie
  • Snelle en simpele behandeling
  • Aangepaste handstukken

Contact

Kerkstraat 6a
9401GW Assen
Nederland

Tel.: 06 11 26 55 91

Galerij