Brazilian Butt Lift

Maak kennis met de Brazilian Butt Lift. Deze non-invasieve methode om de billen te liften en cellulite (putjes) te behandelen, is een natuurlijke aanpak op basis van vacuüm therapie. Dus zónder implantaten!

  • Enige in Drenthe!
  • Volledig natuurlijk en bovenhuids!
  • Voor putjes en ronde billen!
  • Al resultaat na 1 behandeling!
  • Verbetert de bloedcirculatie!

Hoe werkt Brazilian Butt Lift op basis van vacuümtherapie?

Vacuümtherapie, ook wel cupping genoemd, is een methode die de billen zowel lift en voller maakt, als zacht, glad en flexibel laat aanvoelen.

De behandeling behandelt cellulite (putjes) en verbetert de doorbloeding. Vrouwen die regelmatig hun billen trainen, hebben bijvoorbeeld vaak last van het feit dat ze geen ronde billen krijgen, en juist ongewenste putjes terugzien op hun billen en bovenbenen. Met cupping worden deze punten aangepakt.

Met de non-invasieve (bovenhuidse) vacuümtherapie vergroot je jouw billen dus middels zuigkracht waarmee je vetcellen op de gewenste plekken worden gemobiliseerd. Een volledig natuurlijke methode dus!

Hip Dip behandeling

Naast het aanpakken van de billen is vacuümtherapie ook geschikt voor het behandelen van hip dips. Hiermee worden de deuken in je heupen verholpen en wordt het zandloperfiguur weer teruggezien!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Na de eerste behandeling zie je gelijk al verschil, maar er wordt geadviseerd om minimaal 5 of 6 behandelingen te laten doen voor het beste resultaat.

Natuurlijk wil je het resultaat blijven zien, daarom raden wij ook aan om om de 2 maanden terug te komen voor een herhaalbehandeling. Hiermee behoud je de resultaten en hoef jij je minder zorgen te maken over bijvoorbeeld terugkerende putjes.

Na de vacuümtherapie

De behandelingen zelf doen geen pijn. Het enige wat je de eerste paar dagen na de behandeling zou kunnen zien is roodheid, een lichte zwelling of kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf weer weg. 

Het is dus géén operatie, waardoor je de volgende dag gewoon weer je dagelijkse activiteiten kan uitvoeren!

Heb je vragen, wil je een gratis intake of wil je liever gelijk een kennismakingsbehandeling boeken? Neem dan snel contact met ons op!

Contact

Kerkstraat 6a
9401GW Assen
Nederland

Tel.: 06 11 26 55 91